Aan te raden behandelingen zijn:

HYALURON INTENSIVE

Hyaluron intensive bindt vocht, maakt de huid glad en jeugdig. De vochtdepots van de huid worden intensief en langdurig aangevuld, waardoor deze behandeling werkt als een intensive dorstlesser. De huid gaat er prachtig uitzien en voelt fris en glad aan. 

HYDRO PLUS

Hydro plus hydrateert de huid en helpt langdurig vocht te binden. Verfrist en verstevigt de huid. Voor droge en vochtarme huidtypen, verfrist en brengt in evenwicht. 

INSPIRATION

Inspiration is een unieke verkwikkende anti-aging behandeling met de nieuwste generatie vitamine A. Alle klanten die een directe vermindering van de fijne lijntjes willen zullen deze behandeling geweldig vinden.                          

RE STRUCTURE

Re structure is een grote comeback voor de veeleisende huid. Deze behandeling geeft de huid terug wat zij heeft verloren: nieuwe veerkracht, volume en zachte huidstructuur.Zachte texturen smelten in de huid, geven een rustgevend gevoel van warmte en ontspanning. 

CLEAR UP

Clear up is een korte, maar effectieve behandeling van een huid met onzuiverheden, gaat het ontstaan van nieuwe onreinheden tegen. Het brengt de huid in evenwicht en vermindert ontstekingen en onzuiverheden.   

STANDAARD BEHANDELING

Een echte klassieker! De producten worden aangepast bij uw huidtype. Voor alle leeftijden geschikte behandeling